1-1 sessie Ademwerk voor particulieren

1:1 consult voor particulieren

Je loopt tegen een uitdaging aan waarbij je ademhaling mogelijk de oorzaak of de oplossing is. In een 1:1 consult (online of fysiek) analyseer ik je ademhaling, doen we diverse testen en leer ik je direct verschillende oefeningen om mee aan de slag te gaan. Praktisch en hands-on dus. 

En nee, je hoeft niet altijd het ijsbad in (maar ik raad het je wel aan;))

Ademwerk voor particulieren

Ademhalen is niet slechts het verplaatsen van lucht in en uit je lichaam. Ademhalen staat aan de basis van heel veel processen in je lijf. Ondanks dat ademhalen automatisch gaat, gaat het niet automatisch goed. De keuze voor je ademhaling die je veelal onbewust gemaakt hebt beïnvloed je leven meer dan je vaak door hebt. En belangrijker nog: ademhalen kun je trainen!

Ik werk dagelijks met een diverse groep cliënten met verschillende problemen. Hyperventilatie, stress, koude handen, slecht slapen, blessures, beter willen presteren en een ijsbad willen proberen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vragen die ik dagelijks krijg en mensen mee help. 

Een consult duurt 120 minuten en kost €249,-. Ik doe een uitgebreide intake bestaande uit diverse testen. Op basis van deze testen en je vragen leer ik je in een combinatie van theorie en praktijk wat je moet weten om met je ademhaling aan de slag te gaan. Je krijgt een samenvatting van de sessie en videos van de verschillende oefeningen. We hebben na afloop contact via whatsapp / email om je voortgang te monitoren.

Boek hieronder jouw afspraak fysiek op mijn praktijk in Enschede of online. Na betaling neem ik contact met je op en plannen we samen op korte termijn een afspraak in.