1-1 sessie Ademwerk voor particulieren

1:1 consult voor particulieren

Je loopt tegen een uitdaging aan waarbij je ademhaling mogelijk de oorzaak of de oplossing is. In een 1:1 consult (online of fysiek) analyseer ik je ademhaling, doen we diverse testen en leer ik je direct verschillende oefeningen om mee aan de slag te gaan. Praktisch en hands-on dus. 

En nee, je hoeft niet altijd het ijsbad in (maar ik raad het je wel aan;))

Zet direct stappen!

Ademhalen is niet slechts het verplaatsen van lucht in en uit je lichaam. Ademhalen staat aan de basis van heel veel processen in je lijf. Ondanks dat ademhalen automatisch gaat, gaat het niet automatisch goed. De keuze voor je ademhaling die je veelal onbewust gemaakt hebt beïnvloed je leven meer dan je vaak door hebt. En belangrijker nog: ademhalen kun je trainen!

Ik werk dagelijks met een diverse groep cliënten met verschillende problemen. Hyperventilatie, stress, koude handen, slecht slapen, blessures, beter willen presteren en een ijsbad willen proberen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vragen die ik dagelijks krijg en mensen mee help.

Kies de optie die bij je past en ik neem contact met je op om samen op korte termijn je afspraak in te plannen.

3 OPTIES

Kort & 
effectief

60 minuten
129,-
  • Dit consult duurt 60 minuten en is kort maar effectief. We analyseren je klachten, we doen een korte test en je leert 1 of 2 slimme oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. Na afloop stuur ik je de oefeningen digitaal door en kun je zelf aan de slag. Dit consult is voor jou als je een specifieke vraag hebt over je ademhaling zoals hyperventilatie, mondademhaling, verstoorde slaap, astma, etc.

Uitgebreid & prikkelend

120 minuten
249,-
  • Een uitgebreid consult duurt 120 minuten en we doen een uitgebreide intake bestaande uit diverse testen, ik neem je mee de wereld in achter je ademhaling en leer je een paar essentiële feiten over ademhaling die je waarschijnlijk nog niet wist. Op basis van deze testen en je vragen leer ik je in een combinatie van theorie en praktijk wat je moet weten om met je ademhaling aan de slag te gaan. Je krijgt een samenvatting van de sessie en videos van de verschillende oefeningen. We hebben na afloop contact via whatsapp / email om je voortgang te monitoren.
Meest gekozen

VIP
Traject

Intensief
950,-
Vanaf
  • Je ademhaling is ontregeld en je prestaties op je werk leiden eronder. Je slaapt niet goed en je wilt intensief met je ademhaling aan de slag. Ik neem je mee in een wereld die je nog niet kende en je leert alle ins en outs over je ademhaling en hoe deze je prestaties, slaap en herstelkracht beïnvloedt. We analysere je klachten en vragen grondig. We hebben dagelijks contact en we hebben frequent fysieke afspraken (online kan ook). We gaan samen de sportschool in, het zwembad, het ijsbad en de behandelkamer. Het resultaat: een transformatie van je ademhaling en daarmee je gezondheid en je prestaties. Speciaal voor CEO's, ondernemers, managers & high performers. Prijs: Vanaf €950,= (exc btw)

Plan hier je afspraak


Dit zeggen anderen

Doen doen doen!

Rated 5,0 out of 5
25 augustus 2023

Hele toffe dag, Steven is superenthousiast en inspirerend! Leuke mensen leren kennen en vooral heel veel geleerd. Mijn eigen grenzen opgezocht en op een heel relaxte en fijne manier iets verlegd, dat blijft een machtig mooi gevoel! Genoten!!

Judith Van Eijk

De kracht van ademhaling in een ontspannen sfeer

Rated 5,0 out of 5
17 juli 2023

Bedankt voor de inzichten en praktische tips te gebruiken bij het verbeteren van de gezondheid dmv ademhaling.

Interessant om alle sprekers vol enthousiasme te horen vertellen over hun vakgebied. Dit zet aan om meer uit je ademhaling te halen en hier ook anderen mee te kunnen helpen.

Tot een volgende keer,

Toon

Toon Neyens bewegings- en gezondheidscoach

Informatief en praktisch met een duidelijke uitleg.

Rated 4,0 out of 5
13 juni 2023

Steven vertelt heel enthousiast over de Epiphora methode met heldere plaatjes en duidelijke uitleg. De oefeningen zijn heel praktisch en worden samen geoefend. Ik ga aan de slag met de oefeningen en ben heel nieuwsgierig naar wat mij dit gaat brengen.

4 sterren omdat ik nog niet weet wat het resultaat zal zijn.

Bianca Schuurman-Bosgoed