1-1 sessie Ademwerk voor particulieren

1:1 consult voor particulieren

Je loopt tegen een uitdaging aan waarbij je ademhaling mogelijk de oorzaak of de oplossing is. In een 1:1 consult (online of fysiek) analyseer ik je ademhaling, doen we diverse testen en leer ik je direct verschillende oefeningen om mee aan de slag te gaan. Praktisch en hands-on dus. 

En nee, je hoeft niet altijd het ijsbad in (maar ik raad het je wel aan;))

Zet direct stappen!

Ademhalen is niet slechts het verplaatsen van lucht in en uit je lichaam. Ademhalen staat aan de basis van heel veel processen in je lijf. Ondanks dat ademhalen automatisch gaat, gaat het niet automatisch goed. De keuze voor je ademhaling die je veelal onbewust gemaakt hebt beïnvloed je leven meer dan je vaak door hebt. En belangrijker nog: ademhalen kun je trainen!

Ik werk dagelijks met een diverse groep cliënten met verschillende problemen. Hyperventilatie, stress, koude handen, slecht slapen, blessures, beter willen presteren en een ijsbad willen proberen. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vragen die ik dagelijks krijg en mensen mee help.

Kies de optie die bij je past en ik neem contact met je op om samen op korte termijn je afspraak in te plannen.

3 OPTIES

Kort & 
effectief

60 minuten
129,-
  • Dit consult duurt 60 minuten en is kort maar effectief. We analyseren je klachten, we doen een korte test en je leert 1 of 2 slimme oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt. Na afloop stuur ik je de oefeningen digitaal door en kun je zelf aan de slag. Dit consult is voor jou als je een specifieke vraag hebt over je ademhaling zoals hyperventilatie, mondademhaling, verstoorde slaap, astma, etc.

Uitgebreid & prikkelend

120 minuten
249,-
  • Een uitgebreid consult duurt 120 minuten en we doen een uitgebreide intake bestaande uit diverse testen, ik neem je mee de wereld in achter je ademhaling en leer je een paar essentiële feiten over ademhaling die je waarschijnlijk nog niet wist. Op basis van deze testen en je vragen leer ik je in een combinatie van theorie en praktijk wat je moet weten om met je ademhaling aan de slag te gaan. Je krijgt een samenvatting van de sessie en videos van de verschillende oefeningen. We hebben na afloop contact via whatsapp / email om je voortgang te monitoren.
Meest gekozen

Epiphora Methode

2 sessies
199,-
  • In een gezond lichaam kan de doorbloeding van je brein toch flink verstoord raken. Dit is de hoofdoorzaak van onverklaard uitblijvend herstel. Met de Epiphora Methode breng je de doorbloeding van je brein door een simpele ademoefening i.c.m. met lichte fysieke oefeningen weer op orde. Wat leer je? Je leert in twee sessies de Epiphora methode zelf uitvoeren. Ik begeleid je door meerdere rondes van de oefening en leer je wat de verschillende sensaties betekenen. Je krijgt een simpele instructievideo en de uitgeschreven oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan.

Plan hier je afspraak


Dit zeggen anderen

Belangrijke inzichten en goed toepasbaar!

29 april 2024

Door mijn sessie Ademwinst ben ik me nog meer bewust geworden van het effect van een goede ademhaling op je gezondheid én heb ik handvatten gekregen om daar actief mee aan de slag te gaan. Steven vertelt bevlogen over zijn ervaringen en alle kennis die hij de afgelopen jaren heeft opgedaan. Deze informatie is erg interessant en biedt veel eye-openers. Dit stimuleert vervolgens om er meer over te leren en echt actief met je ademhaling aan de slag te gaan! Middels praktische oefeningen die goed zijn toe te passen in het dagelijks leven, helpt Steven je in het bewust en goed ademen. Een hele waardevolle ervaring!

Marieke ten Berge

Epiphora methode

25 april 2024

Na een flinke val op mijn hoofd een hersenschudding opgelopen en daardoor totaal uit het veld geslagen door heel snel overprikkeld te worden. Naast Osteopathie heeft de Epiphora methode en Steven mijn herstel enorm versneld. 2 fijne sessies met hem gehad waar hij in alle rust en duidelijkheid uitlegt wat het allemaal doet. Na de eerste keer de ademhalingsoefeningen te doen met Steven merkte ik al meteen verschil in de druk in mijn hoofd.

Een echte aanrader dus voor mensen die met langdurige hersenschudding klachten kampen.

Thom Brookhuis

De helende kracht van de ademhaling

16 april 2024

De Epiphora methode goed uitgelegd door Steven en samen de oefeningen gedaan. Zeer leerzaam en bijzonder. Rust in je lijf en je brein creëren door specifieke oefeningen met de juiste ademhaling samen te laten komen. Na 1 sessie al merkbaar. Door elke dag deze oefeningen te doen hoop ik dat mijn lichamelijke maar vooral hoofdpijn klachten sterk zullen verminderen. Ik heb er zeker vertrouwen in.

Marijke