De kracht van ademhalen
- voor je bedrijf -

Verbeter de prestaties van je organisatie door betere nachtrust, minder stress en meer rust, focus en creativiteit door ademcoaching.

Presentaties, workshops en webinars

“Steven zette in een sessie van slechts 50 minuten ons hele sales- en HR team op scherp. Voor de korte en lange termijn weten we nu hoe we door ademhaling stress de baas zijn en krachtiger kunnen werken en herstellen”

Graag kom ik bij bedrijven om ze in korte presentaties en webinars of intensieve workshops kennis te laten maken met de kracht van ademhaling voor het bedrijfsleven. Voor iedereen, van managers en executives tot salesspecialisten, R&D, HR, secretariaat en IT professionals, ligt er een grote kans in het leren over en verbeteren van van de ademhaling

Kleine aanpassingen hebben een enorm effect
Modern onderzoek toont aan dat zelfs de kleinste aanpassingen aan de manier waarop we in- en uitademen direct onze prestaties een vliegende start kunnen geven; interne organen verjongen; snurken kan stoppen, astma en auto-immuunziekten verhelpen en nog veel meer. Dit zou allemaal niet mogelijk moeten zijn, en toch is het dat wel. Van oeroude methodes zoals de Wim Hof Methode en recentere technieken zoals die van Dr. Buteyko, allemaal hebben ze een enorm effect op onze gezondheid. Mensen slapen beter, presteren beter en hebben minder last van stress. 

Leer de basis en verbeter direct
Op basis van duizenden jaren aan medische teksten en recente baanbrekende studies in pulmonologie, psychologie, biochemie en menselijke fysiologie, zet ik in deze trainingen en coaching de conventionele wijsheid van wat we dachten te weten over onze meest fundamentele biologische functie op zijn kop. 

Voor wie is deze training?
Deze training is voor bedrijven en instellingen die een extra boost willen geven aan hun personeel, ziekteverzuim terug willen dringen en 

Jij en je team zullen nooit meer hetzelfde ademen. Jullie zullen beter ademen. En direct ademwinst boeken!

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan:

 

“Steven is een inspirerend spreker die je meeneemt in de wereld van ademwinst. Hij verbaasd en zet je aan het denken over de meest basale activiteit van het leven: ademen! Zijn presentatie is met oog voor detail vorm gegeven en doorregen van persoonlijke ervaringen hetgeen het erg laagdrempelig en zeer informatief maakt!”
Richard Stassen
CEO Peak IT

Wat zeggen eerdere deelnemers

Meld je aan en ontvang deze handige pdf met zeven ademtips!Direct in zeven stappen naar meer Ademwinst?

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang direct de pdf. Tevens stuur ik je af en toe leuke updates, nieuwe trainingen een aanbiedingen. Nooit meer dan 2-3 keer per maand. En uitschrijven kan uiteraard altijd.