Reviews: wat zeggen anderen

De helende kracht van de ademhaling

Rated 5,0 out of 5
16 april 2024

De Epiphora methode goed uitgelegd door Steven en samen de oefeningen gedaan. Zeer leerzaam en bijzonder. Rust in je lijf en je brein creëren door specifieke oefeningen met de juiste ademhaling samen te laten komen. Na 1 sessie al merkbaar. Door elke dag deze oefeningen te doen hoop ik dat mijn lichamelijke maar vooral hoofdpijn klachten sterk zullen verminderen. Ik heb er zeker vertrouwen in.

Marijke

Kennismaking met de Epiphora Methode

Rated 5,0 out of 5
15 april 2024

Mijn sessie met Steven en de Epiphora Methode was echt verhelderend. Hij legde alles heel duidelijk uit, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Na de sessie was ik echt ontspannen en gefocust. Zijn opvolging via e-mail was fijn en handig. Steven is vriendelijk en professioneel, dus als je de Epiphora Methode wilt ontdekken, kan ik hem zeker aanbevelen.

Glenn

Fantastische workshop!

Rated 5,0 out of 5
9 april 2024

Afgelopen maand een workshop voor atleten gehad van Steven.

Eye-opening was de ervaring voor mij. Van ademen om te ontspannen, te focussen en om jezelf ‘aan’ te zetten, we hebben alles ervaren.

EN, ik weet eindelijk hoe ik de rust kan bewaren in een ijsbad!

Bedankt!!

Thomas

Wat je lichaam nog meer kan

Rated 5,0 out of 5
29 februari 2024

De Ademwinst training was erg leerzaam. Veel geleerd over wat de ademhaling nou precies voor je doet en hoe je het beste kunt ademhalen. De presentatie die Steven gaf was duidelijk en helder en er was ruimte voor inbreng en vragen. Er was een goede sfeer, gezellig en uitnodigend. Het mooiste van de training was het koude water. Dit was zeker een bijzondere ervaring om mee te maken. Onder begeleiding van Steven en door me te focussen op mijn ademhaling lukte het mij om 3 minuten onder water te blijven en dit in een kalme ontspannen toestand vol te houden. Wat je lijf allemaal toe in staat is na 3 min onder gedompeld te zijn in een meer met een temperatuur van ongeveer 7 graden.. heel bijzonder… Ik zou het iedereen willen aanraden. Na het koude water reden we terug naar de locatie waar we een heerlijke zelf bereidde lunch kregen. Het niet ontbijten doet trouwens ook iets met je lijf.. heel apart om dat te ervaren. De training werd afgesloten met liggende oefeningen en leerde we ook nog de epiphora methode. Ik ging voldaan en enthousiast naar huis. Alles wat we die dag geleerd hadden, de samenvatting, alle tips, alle video’s en oefeningen kregen we via de mail toegestuurd en kon ik gelijk aan de slag!

Heel fijn

Claudia Eijkenloof

Persoonlijke begeleiding en vrij recent ook onderdeel van het JvG Trainingscentrum

Rated 5,0 out of 5
6 februari 2024

Mijn persoonlijke ervaring met Steven is zeer positief. Naast zijn fijne persoonlijkheid ook heel erg kundig in z’n vak!! Ik blijf me x op x verbazen hoe passie vol jij zaken weet over te brengen. Dank daarvoor

Jelle van Gorkom

Veel geleerd in korte tijd

Rated 5,0 out of 5
28 januari 2024

Een week na de sessie, zeer tevreden over het resultaat. Ademhaling tijdens het sporten is van een pruttelende machine naar een rustige motor gegaan. Fijn! Weer plezier tijdens het lopen en niet meer alleen na die tijd.

Steffie

Mooie beleving

Rated 5,0 out of 5
16 januari 2024

Heb veel geleerd over ademhaling. Ik wist er wel wat over maar toch waren er veel aspecten waar ik nog niet zoveel over wist.

Steven Knuif

Ademhaling workshop met ijsbad bij TrainingsstdudioNL

Rated 5,0 out of 5
15 januari 2024

Voor onze open dag met workshops hebben wij Steven gevraagd zijn verhaal te doen. Een mooi inspirerend en leerzame workshop waarbij al onze deelnemers erg positief waren. Als finish is iedereen nog in een ijsbad geweest. Zeker een aanrader. Steven bedankt!

Leon Stevense

Gezondheidswinst

Rated 5,0 out of 5
26 december 2023

Samen met een medebestuurslid van Atletiek Vereniging Haaksbergen en zijn broer hebben wij de workshop mee mogen beleven. Een enthousiast gebeuren waarbij de aandacht voor de wijze van ademhaling mooi in beeld is gebracht. Waar trainers bij ons vroeger ons geleerd hebben om ons te focussen op de uitademing in plaats van het inademen gaat deze workshop nog weer een mooi stapje verder door het ademhalen door de neus en de voordelen hiervan te belichten. In de chinese leer en ook bij Yoga wordt al vaak aandacht gegeven aan de heilzame werking van neusademhaling en het daardoor verwarmen van het menselijk organisme wat bij het ademhalen door de mond veel lastiger is. Meer bewust ademhalen door de neus om gezondheidswinst te behalen is nog immer een onderbelicht onderwerp voor zowel het beoefenen van sport als het succesvol en gezond de normale dagen door te komen. Blij dat ademfysiologie zich aan het ontwikkelen is.

Ben van Sark

Investering in jezelf

Rated 5,0 out of 5
19 december 2023

Het is fijn als iemand met zoveel passie, kennis en anekdotes vertelt over een onderwerp waar je zelf meer van wilt weten, in dit geval ademen.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af en vullen elkaar aan.

Voor mij net dat ene zetje om zelf te beginnen met dippen in natuurwater.

Jeroen Gerretse

Doen doen doen!

Rated 5,0 out of 5
25 augustus 2023

Hele toffe dag, Steven is superenthousiast en inspirerend! Leuke mensen leren kennen en vooral heel veel geleerd. Mijn eigen grenzen opgezocht en op een heel relaxte en fijne manier iets verlegd, dat blijft een machtig mooi gevoel! Genoten!!

Judith Van Eijk

De kracht van ademhaling in een ontspannen sfeer

Rated 5,0 out of 5
17 juli 2023

Bedankt voor de inzichten en praktische tips te gebruiken bij het verbeteren van de gezondheid dmv ademhaling.

Interessant om alle sprekers vol enthousiasme te horen vertellen over hun vakgebied. Dit zet aan om meer uit je ademhaling te halen en hier ook anderen mee te kunnen helpen.

Tot een volgende keer,

Toon

Toon Neyens bewegings- en gezondheidscoach

Informatief en praktisch met een duidelijke uitleg.

Rated 4,0 out of 5
13 juni 2023

Steven vertelt heel enthousiast over de Epiphora methode met heldere plaatjes en duidelijke uitleg. De oefeningen zijn heel praktisch en worden samen geoefend. Ik ga aan de slag met de oefeningen en ben heel nieuwsgierig naar wat mij dit gaat brengen.

4 sterren omdat ik nog niet weet wat het resultaat zal zijn.

Bianca Schuurman-Bosgoed

TOP! Gewoon DOEN!

Rated 5,0 out of 5
9 juni 2023

Duidelijke uitleg, prettig persoon, goede sfeer. En het werkt!

Miranda Naves

Heel interessant!

Rated 5,0 out of 5
25 mei 2023

Bizar hoe weinig bekend is over zoiets belangrijks als ademhalen. Steven legt heel enthousiast en duidelijk uit hoe alles werkt. Hij heeft van verschillende kanten het beste gehaald en dat samengevat. Tijdens onze workshop hebben we verschillende ademhalingstechnieken geleerd, ook die serieuze problemen kunnen oplossen. Het ijsbad was leuk en voelt goed dat je je lichaam onder controle krijgt met ademhalen.

Mark Engberink

Verrassend leerzaam en interessant

Rated 5,0 out of 5
22 mei 2023

Workshop ‘verborgen kracht van ademhaling’ gevolgd.

Mooi om mij verder te bekwamen in div ademhingsoefeningen, en vooral te snappen waarom ze werken. Goede uitleg, dedeglijke achtergronden en duiding van logica. Vernieuwend en nuchter!

Mooi dat Steven op deze manier veel van de verborgen kracht van ademhaling voor mij zichtbaar heeft gemaakt!

Nu aan de slag met en hopen op goede resultaten van de Epiphora methode!

En dat ijsbad viel mij reuze mee! Ook echt een aanrader om iig een eerste keer te ondergaan!

Hans Helder

Ademwinst workshop

Rated 5,0 out of 5
21 mei 2023

Steven neemt je op een heel ontspannen manier mee in afwisseling van inzichten over wat goed ademhalen voor enorme positieve impact op je lichaam, rust en herstel heeft en direct oefeningen doen waarbij je ervaart wat er gebeurt en hoe je direct zelf thuis hiermee aan de slag kan. Steven inspireert en raakt je echt, vanuit zijn passie en enorme inzichten waar hij dagelijks verder op onderzoekt. En van topsporters die hij helpt tot aan mensen met long covid verschijnselen of whiplash, bizar wat goede ademhaling voor je kan betekenen. En dat in 2×10 minuten per dag. Het was mij de 2 uur heen en terug rit meer dan waard.

Frans

Wat een geweldige dag

Rated 5,0 out of 5
23 april 2023

Zo veel geweldige sprekers en workshops op 1 dag. Met vele openbaringen mbt ademhaling, echt een aanrader.

Marcel De Blessure Specialist

Super inspirerende sessie

Rated 5,0 out of 5
21 april 2023

Wat een super inspirerende en gave sessie van de enige echte ademfysioloog!

Steven wist het hele team van IT’ers 4 uur lang te boeien en als toetje vielen er een aantal op de grond op kantoor in slaap bij een 5.5 – 5.5 adem oefening..

Dikke aanrader om alleen of met het team te doen!

Nando van Beek

De dag was eigenlijk te kort!

Rated 5,0 out of 5
7 februari 2023

We hebben samen met Steven een cursus van een hele dag samengesteld en gedaan. De manier waarop Steven vertelt en in de cursus luisteren en zelf meedoen afwisselt, heeft ervoor gezorgd dat ik de hele dag geboeid heb kunnen luisteren! Hij heeft me verbaasd over de wondere wereld van ademhaling en heeft me zeker nieuwsgierig gemaakt naar meer! De dag was eigenlijk te kort 😉

Marjolein