Reviews: wat zeggen anderen

Doen doen doen!

Rated 5 out of 5
25 augustus 2023

Hele toffe dag, Steven is superenthousiast en inspirerend! Leuke mensen leren kennen en vooral heel veel geleerd. Mijn eigen grenzen opgezocht en op een heel relaxte en fijne manier iets verlegd, dat blijft een machtig mooi gevoel! Genoten!!

Judith Van Eijk

De kracht van ademhaling in een ontspannen sfeer

Rated 5 out of 5
17 juli 2023

Bedankt voor de inzichten en praktische tips te gebruiken bij het verbeteren van de gezondheid dmv ademhaling.

Interessant om alle sprekers vol enthousiasme te horen vertellen over hun vakgebied. Dit zet aan om meer uit je ademhaling te halen en hier ook anderen mee te kunnen helpen.

Tot een volgende keer,

Toon

Toon Neyens bewegings- en gezondheidscoach

Informatief en praktisch met een duidelijke uitleg.

Rated 4 out of 5
13 juni 2023

Steven vertelt heel enthousiast over de Epiphora methode met heldere plaatjes en duidelijke uitleg. De oefeningen zijn heel praktisch en worden samen geoefend. Ik ga aan de slag met de oefeningen en ben heel nieuwsgierig naar wat mij dit gaat brengen.

4 sterren omdat ik nog niet weet wat het resultaat zal zijn.

Bianca Schuurman-Bosgoed

TOP! Gewoon DOEN!

Rated 5 out of 5
9 juni 2023

Duidelijke uitleg, prettig persoon, goede sfeer. En het werkt!

Miranda Naves

Heel interessant!

Rated 5 out of 5
25 mei 2023

Bizar hoe weinig bekend is over zoiets belangrijks als ademhalen. Steven legt heel enthousiast en duidelijk uit hoe alles werkt. Hij heeft van verschillende kanten het beste gehaald en dat samengevat. Tijdens onze workshop hebben we verschillende ademhalingstechnieken geleerd, ook die serieuze problemen kunnen oplossen. Het ijsbad was leuk en voelt goed dat je je lichaam onder controle krijgt met ademhalen.

Mark Engberink

Verrassend leerzaam en interessant

Rated 5 out of 5
22 mei 2023

Workshop ‘verborgen kracht van ademhaling’ gevolgd.

Mooi om mij verder te bekwamen in div ademhingsoefeningen, en vooral te snappen waarom ze werken. Goede uitleg, dedeglijke achtergronden en duiding van logica. Vernieuwend en nuchter!

Mooi dat Steven op deze manier veel van de verborgen kracht van ademhaling voor mij zichtbaar heeft gemaakt!

Nu aan de slag met en hopen op goede resultaten van de Epiphora methode!

En dat ijsbad viel mij reuze mee! Ook echt een aanrader om iig een eerste keer te ondergaan!

Hans Helder

Ademwinst workshop

Rated 5 out of 5
21 mei 2023

Steven neemt je op een heel ontspannen manier mee in afwisseling van inzichten over wat goed ademhalen voor enorme positieve impact op je lichaam, rust en herstel heeft en direct oefeningen doen waarbij je ervaart wat er gebeurt en hoe je direct zelf thuis hiermee aan de slag kan. Steven inspireert en raakt je echt, vanuit zijn passie en enorme inzichten waar hij dagelijks verder op onderzoekt. En van topsporters die hij helpt tot aan mensen met long covid verschijnselen of whiplash, bizar wat goede ademhaling voor je kan betekenen. En dat in 2×10 minuten per dag. Het was mij de 2 uur heen en terug rit meer dan waard.

Frans

Wat een geweldige dag

Rated 5 out of 5
23 april 2023

Zo veel geweldige sprekers en workshops op 1 dag. Met vele openbaringen mbt ademhaling, echt een aanrader.

Marcel De Blessure Specialist

Super inspirerende sessie

Rated 5 out of 5
21 april 2023

Wat een super inspirerende en gave sessie van de enige echte ademfysioloog!

Steven wist het hele team van IT’ers 4 uur lang te boeien en als toetje vielen er een aantal op de grond op kantoor in slaap bij een 5.5 – 5.5 adem oefening..

Dikke aanrader om alleen of met het team te doen!

Nando van Beek

De dag was eigenlijk te kort!

Rated 5 out of 5
7 februari 2023

We hebben samen met Steven een cursus van een hele dag samengesteld en gedaan. De manier waarop Steven vertelt en in de cursus luisteren en zelf meedoen afwisselt, heeft ervoor gezorgd dat ik de hele dag geboeid heb kunnen luisteren! Hij heeft me verbaasd over de wondere wereld van ademhaling en heeft me zeker nieuwsgierig gemaakt naar meer! De dag was eigenlijk te kort 😉

Marjolein

Zeer interessant en leerzaam

Rated 5 out of 5
7 februari 2023

Steven weet zijn cursisten uren lang iets te leren zonder dat de verveling toeslaat. De workshop is gevarieerd, heeft zowel een praktische als theoretische aanpak en is leerzaam en erg leuk om te volgen. Ik kan iedereen aanraden om het bij te gaan wonen.

Job Löwik

Super leuk

Rated 5 out of 5
7 februari 2023

Ik vond het een super leuke, interessante en leerzame cursus. De uitleg was super net als de begeleiding. Ik zou deze cursus zeker nog een keer willen doen en aanbevelen.

Fiona Wormeester

Leerzaam en toepasbaar

Rated 5 out of 5
7 februari 2023

Met de studievereniging voor fysiotherapeuten hebben we een dagcursus gevolgd. Hierin werden we meegenomen in de adembenemende wereld van het ademen. De theorie is erg leerzaam, goed te begrijpen en onderbouwd. Daarbij was het een praktische dag vol met ademoefeningen en het welbekende ijsbad. De afwisseling tussen theorie en de praktische oefeningen houdt de cursus interessant en goed te volgen. De oefeningen die behandeld zijn gebruik ik nog bijna dagelijks.

Stan

Een leuke afwisselende workshop doormiddel van theorie en praktijk.

Rated 5 out of 5
5 februari 2023

Steven heeft een fijne manier van training geven. De workshop wisselt zich af met theorie en praktijk. Goed te volgen en direct toe te passen in de praktijk. Het belang van een goede (neus) ademhaling wordt nog erg onderschat. Deze workshop die Steven verzorgt op een mooie locatie is daarom zeker aan te raden.

Marloes Olde Agterhuis

Epiphora-methode Long Covid

Rated 4 out of 5
2 februari 2023

Ik heb de Epiphora-methode geleerd bij Steven. Hij heeft dit heel helder uitgelegd en overgedragen. Ik vond het prettig dat ik het bij Steven in één keer kon aanleren, dat lukte ook prima. En dat het online mogelijk was, bespaarde mij op dat moment ontzettend veel energie.

Ik kreeg eerst een wat uitgebreide instructie over de methode en waar deze vandaan komt. Dat had wat mij betreft korter gekund, bespaart energie=) De begeleiding tijdens de oefeningen was heel helder en prettig. Ik ben dankzij de Epiphora-methode en de TMS-visie die ik bij een andere coach geleerd heb, volledig hersteld van Long Covid.

Natascha

Epiphora/flush

Rated 5 out of 5
30 december 2022

De onlinesessie is goed te volgen. Zeer geduldige en rustgevende man, die alles goed uitlegt. Totaal geen stress ervaren. Epiphora is voor mij een brug te ver gezien ik rugproblemen heb. Maar de Flush is goed te doen voor mij. Geeft duidelijke voelbare ontspanning. Wel moet ik het elke dag doen voor het voelen van resultaat. Ik hoop dat langzaam uit te breiden naar de volledige epiphoramethode.

Sylvia

Epiphora methode

Rated 5 out of 5
15 november 2022

De epiphora methode is voor mij een enorme aanvulling in mijn herstel na een zware hersenschudding. Vanaf dag 1 verbetering en door de oefeningen dagelijks te doen blijf ik in balans en maak ik nog steeds stappen vooruit. Bedankt Steven

Andre

Prettige en bijzondere ervaring

Rated 5 out of 5
15 november 2022

Ik heb in augustus bij Steven de epiphora methode workshop 1-1 sessie gevolgd. Steven geeft heldere uitleg over wat is Epiphora, duidelijke instructies en begeleiding tijdens het aan leren van de Epihora methode. Steven heeft een rustige uitstraling, geduld en een prettige stem om te volgen tijdens de instructies. Tijdens de sessie kreeg ik warme handen, ogen werden vochtiger.

Gelijk na de sessie was ik veel aan het geeuwen, mijn lichaam heel ontspannen. Nu na drie maanden, doe ik de epiphora nog steeds 2 x daags. Ik heb er veel baat bij, ik kan wat meer prikkels aan, ervaar veel meer rust in mijn hoofd, meer ontspannen lichaam. Echt een aanrader!

José

Na het "opnieuw opstarten van de harde schijf" heeft mijn lichaam weer kontakt met het brein.

Rated 5 out of 5
14 november 2022

Voor mij is de Epiphora Methode het verschil geweest tussen “Spoor 2” en/of afgekeurd worden, of weer versneld re-integreren in mijn eigen functie als docent. Ik ben namelijk heftig ziek geweest van Covid [Delta Variant] en inmiddels 12 maanden thuis met Long Covid. Tot 2 maanden terug bleven onduidelijke klachten over; het lichaam was onbetrouwbaar en stelde vaak teleur: flinke vermoeidheid, wazig zien, verward, druk op het hoofd, vaak hoofdpijn, maar ook evenwichtsstoornissen en het aansturen van ledematen lukte soms niet. Mensen beoordeelden mij als “vlak”, afwezig en in de war. De fysiotherapeut heeft geprobeerd, in overleg met een psycholoog en hypnotherapie, tijdens oefeningen mij allerlei quizvragen te stellen (of Pim, Pam, Petten) om denken & doen te automatiseren. Het herstel verliep moeizaam; in kleine stapjes, en voor mijn gevoel bleef verder herstel uit.

Na toepassing van deze methodiek merkte ik dezelfde dag het verschil en na drie dagen voelde ik mij als vanouds! Als een wonder.

Uiteraard heb ik nog wel de beschadigingen door het virus aangericht, maar ik ben weer energiek, raak niet overprikkeld, mag nu weer autorijden en ga weer naar de sportschool. Mensen zien het direct aan mij; zijn verbaasd. Net als de ARBO-arts, en de dokters assistent. Ook de week na toepassing van de Epiphora Methodiek is de fysiotherapeut met mij tot het uiterste gegaan via een circuit training, maar ook met evenwicht oefeningen die ineens geen probleem meer zijn. De fysiotherapeut herkende mij niet meer terug. Het is een wonderlijk verhaal, voor mij een Halleluja-momentje, mij heeft het in ieder geval erg goed gedaan. Momenteel ben ik van Ademwinst ook de e-learning aan het volgen dat een goede tweede stap is om er nóg meer over te weten.

Deze review klinkt onwerkelijk positief, maar is 100% de waarheid, er zijn geen relaties met Ademwinst. Waarom dan deze review?

Ik zou iedere Post-Covid patiënt tekort doen, om deze informatie voor mezelf te houden. Dus alle eer voor Ademwinst! 🏅

Vincent Kruys

Top cursus

Rated 5 out of 5
14 november 2022

Top cursus en top lokatie

Simone