Optimaliseer je prestaties met je ademhaling

3 Krachtige en bewezen ADEMProtocollen SPECIAAL voor Sporters

Als sporter is je ademhaling een van de meest onderschatte tools om je prestaties te verbeteren. Of je nu te maken hebt met wedstrijdspanning, sneller wilt herstellen na een intensieve training of meer ademkracht wilt opbouwen—deze drie ademprotocollen helpen je naar het volgende niveau.

3 krachtige ademprotocollen

Deze drie ademprotocollen zijn ontworpen om sporters te helpen hun prestaties te optimaliseren, sneller te herstellen en hun ademcapaciteit te vergroten. Het Wedstrijddag Protocol richt zich op het beheersen van stress en het verbeteren van focus tijdens cruciale momenten. Het Herstel Protocol versnelt het herstel door de doorbloeding en zuurstofafgifte te optimaliseren. Het Ademkracht Protocol helpt sporters meer ademruimte en kracht op te bouwen door gerichte ademhalingsoefeningen en stretches, waardoor hun uithoudingsvermogen toeneemt.

De kracht van kalmte op de wedstrijddag

Protocol 1: Wedstrijddag

De dag van de wedstrijd brengt vaak spanning en nervositeit met zich mee. Dit protocol leert je hoe je met functionele ademhaling je stressniveau beheerst en tegelijkertijd je focus en alertheid verhoogt. Maak gebruik van simpele, maar effectieve oefeningen die je geest kalmeren en je in een optimale staat van zijn brengen.

Voordelen:
• Verminder wedstrijddagstress
• Vergroot je mentale focus
• Verbeter je prestaties onder druk
• Maximaliseer het effect van je trainingen

Wat krijg je:
– Een onderbouwde en getest combinatie van ademtechnieken om op wedstrijddagen effectief om te gaan met stress en spanning.
– 5 verschillende oefeningen die je in kunt zetten afhankelijk van je staat en behoefte. 
– Audio en video bestanden die je op je telefoon kunt zetten en overal af kunt spelen.
– Bonus: leren hoe je een ijsbad kort en functioneel in kunt zetten om gebruik te maken van de natuurlijk dopamine en endorfines in het lichaam. 

Zuurstof daar waar het nodig is

Protocol 2: Hersteltijd verkorten

Sneller, slimmer, sterker herstellen
Herstel is essentieel voor elke sporter. Dit specifieke ademhalingsprotocol bevordert je doorbloeding en zorgt voor een verbeterde zuurstofafgifte in je spieren, waardoor je sneller herstelt. Wetenschappelijk bewezen technieken die je bij blessures of direct na zware trainingen of wedstrijden in kunt zetten.

Voordelen:
• Verbeterde doorbloeding
• Versneld spierherstel
• Optimaliseer zuurstoftransport naar je spieren
• Herstel sneller dan de concurrentie

Wat krijg je:
– Een onderbouwd en getest protocol om sneller te herstellen na een zware inspanning of blessure.
– Een simpele maar hele effectieve oefening die je overal toe kunt passen.
– Toe te passen op de fiets, de loopband, zwembad of atletiekbaan.
– Een pdf met complete uitleg van de werkzaamheid

Bouw meer ademruimte op​

Protocol 3: Ademspieren trainen

Doe meer met je VO2Max
Ontwikkel je ademspieren en vergroot je longcapaciteit met een combinatie van functionele ademhalingsoefeningen en stretches. Dit protocol helpt je om krachtigere, diepere ademhalingen te realiseren, wat je algehele fysieke prestaties een boost geeft. Een betere ademtechniek betekent betere prestaties.

Voordelen:
• Verbeterde longcapaciteit
• Meer ademkracht en uithoudingsvermogen
• Verhoogde flexibiliteit van je ademspieren

Wat krijg je?
– Een onderbouwd en getest protocol om je ademspieren veilig en effectief te trainen en te ontwikkelen.
– 3 verschillende oefeningen, verschillende rekoefeningen en inzichten die je in kunt zetten om je middenrif te trainen en je ademruimte te vergroten
– Audio en video bestanden die je op je telefoon kunt zetten en overal af kunt spelen

Waarom kiezen voor deze protocollen?

1. Direct toepasbaar voor sporters: Deze protocollen zijn ontwikkeld met de focus op prestaties en herstel, zodat je ze meteen kunt integreren in je trainingsroutine.

2. Ondersteund door wetenschap: Elk protocol is gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing en komt met video’s, audiobestanden en links naar relevant onderzoek.

3. Professionele begeleiding: De protocollen zijn ontworpen door een ademfysioloog met uitgebreide ervaring in topsport, freediving en ademhaling.

4. Geschikt voor professionals: Coaches, fysiotherapeuten en sportbegeleiders kunnen deze protocollen gebruiken om hun sporters naar een hoger niveau te tillen.

Schaf de ademprotocollen nu aan!

Voor slechts €69 per protocol of profiteer van de tijdelijke aanbieding van €139 voor het volledige pakket. Verhoog je prestaties, versnel je herstel en creëer meer ademruimte.
Jij hebt de controle over je ademhaling!