Slaaptape - Beter slapen - Fitter wakker worden

BETER SLAPEN?

MYOTAPE is nu beschikbaar in nederland | ook voor COVID-19 Patiënten

HERSTEL SIMPEL EN EFFECTIEF DE FUNCTIONELE ADEMHALING VOOR EEN BETERE SLAAP, EEN BETERE GEZONDHEID EN EEN BETERE LEVENSKWALITEIT

Beter slapen doe je simpel met je mond dicht. Alleen dat gaat bij veel mensen niet (meer) vanzelf. Deze speciale slaaptape is een simpel stukje tape dat je veilig om je lippen aanbrengt (in plaats van eroverheen) en is gemaakt van een zacht materiaal dat gemakkelijk uitrekt. Eenmaal op zijn plaats, stimuleert de tape de huid, waardoor een neurologische reactie in de spieren van het gezicht ontstaat. Dit ‘herinnert’ je eraan om je mond te sluiten en leert de hersenen om over te schakelen naar neusademhaling wanneer de lippen zachtjes bij elkaar worden gehouden. De effecten op je gezondheid en je nachtrust zijn bewezen groot!

90 stuks in de verpakking

Beter slapen? Gebruik Myotape!

MYOTAPE is een simpele en slimme slaaptape ontworpen door de internationaal gerenommeerde ademhalingscoach, auteur van de Oxygen Advantage en TedX-spreker, Patrick McKeown, en brengt de lippen veilig samen om de neusademhaling te ondersteunen en te herstellen tijdens waken en slapen.

 
Stop eindelijk met snurken

Mondademhaling draagt bij aan snurken, slaapapneu en slechte slaapkwaliteit. Het veroorzaakt ernstige ontwikkelingsproblemen bij kinderen en het is bewezen dat het een negatief effect heeft op het fysieke en mentale welzijn bij volwassenen.

Ben je het zat om je ziek en moe te voelen? 

Probeer MYOTAPE vandaag nog en word wakker met een gezondere en fittere versie van jezelf! Het geheim van een goede nachtrust ligt in de neusademhaling. Zonder snurken, symptomen van slaapapneu en een verstopte neus slaap je beter en wordt je verfrist wakker.

 

Belangrijk: probeer Myotape altijd eerst twee uur voor het slapen gaan en gebruik de tape nooit als je alcohol gedronken hebt!

Slaaptape - Beter slapen - Fitter wakker worden

Waarom Myotape gebruiken?

In tegenstelling tot andere liptapes bedekt Myotape de mond niet. Het omringt de lippen en brengt ze zachtjes samen. Hierdoor sluit de mond zich en ben je verzekerd van neusademhaling tijdens je slaap terwij je toch je mond nog gewoon kunt openene om te praten, gapen of drinken. 

Voor wie is myotape?

Myotape is:

MYOTAPE is gemaakt van een zacht materiaal dat gemakkelijk uitrekt. Eenmaal op zijn plaats, stimuleert de tape de huid, waardoor een neurologische reactie in de spieren van het gezicht ontstaat. Dit ‘herinnert’ je eraan om je mond te sluiten, en leert de hersenen om over te schakelen naar neusademhaling wanneer de lippen zachtjes bij elkaar worden gehouden.

 

Belangrijk: verwijder MyoTape voorzichtig na gebruik. Er wordt alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat MyoTape hypoallergeen is. Als u of uw kind echter huidirritatie krijgt door het dragen van de tape, neem dan een dag of twee pauze van het gebruik van de tape. Als de irritatie aanhoudt, stop dan met het gebruik.

MYOTAPE is voor volwassenen

WANNEER je myotape combineert met ademhalingsoefeningen dan zal de TAPE:

  • Snurken voorkomen
  • Slaapapneu verminderen
  • Je helpen om te focussen
  • Je rusthartslag en stressniveau verlagen
  • De slaapkwaliteit verbeteren en vermoeidheid verminderen
  • Symptomen van Astma verminderen
  • De gezondheid van je tanden verbeteren
  • Angst verminderen
  • Atletische prestaties en uithoudingsvermogen verbeteren
Slaaptape - Beter slapen - Fitter wakker worden

Wat zeggen 'tapers'?

We kijken met smart uit naar de volgende levering want ze zijn al weer op en we zijn er super enthousiast beide over..... Ik wil graag twee leveringen ontvangen als he kan. Dan kunnen we even vooruit. Ze zouden bij de kraamzorg in het pakket standaard moeten zitten voor jonge ouders haha!
Susan van S.
En ik maar denken dat ik als sporter alleen maar kon verbeteren door harder te trainen.. blijkt dat je met ademoefeningen en een stukje tape mogelijk nog meer verschil maakt! Dankjewel voor je overtuigingskracht!
Pieter T.
Het is niet te geloven, ik slaap! En ik snurk niet meer! Nooit geweten dat ik zo fit wakker kon worden! Dankjewel, mede namens mijn vrouw;)
Edwin
Meld je aan en ontvang deze handige pdf met zeven ademtips!Direct in zeven stappen naar meer Ademwinst?

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang direct de pdf. Tevens stuur ik je af en toe leuke updates, nieuwe trainingen een aanbiedingen. Nooit meer dan 2-3 keer per maand. En uitschrijven kan uiteraard altijd.