Ontdek de kracht van je eigen adem.
Controle | Focus | Rust

TRAINING: VAN ADEMHALEN

Leer in één dag hoe je door je eigen ademhaling te veranderen beter slaapt, beter presteert, stress de baas bent en nog veel meer.
Volgende datum: woensdag 3 februari 2021

DE KRACHT VAN ADEMHALING
BETER ADEMEN, LEKKERDER SLAPEN ENERGIEKER LEVEN

 

Meerdere keren per jaar organiseer ik een trainingsdag die volledig gericht is op ademhalen. Goed ademhalen is een makkelijke manier om stress, en dan vooral je lichamelijke reactie op stress, te controleren. En voor iedereen die onderneemt, een drukke baan heeft, druk is met de kinderen of gewoon in de westerse wereld woont geldt dat stress een belangrijke constante is in je leven. En hoe fijn zou het zijn als je deze stress wat makkelijker onder controle zou hebben? We schreven al eerder over de kracht van ademhalen en waarom je zoveel mogelijk met je mond dicht moet ademen. En onlangs plaatsten we onze eerste podcast getIteld: Relax, I got this..

 

LANGER UIT DAN IN ADEMEN 

Wist je bijvoorbeeld dat door dubbel zo lang uit te ademen als in je tegen je lijf en je hoofd zegt: er is niks aan de hand, ik heb het onder controle. Probeer het maar eens als je gestresst bent: adem 3 seconden in, en 6 seconden uit. Herhaal dit vijf keer en je zult voelen dat je lijf zich begint te ontspannen en dat wat de stress veroorzaakte ineens een stuk minder is.

 

OEFENINGEN, THEORIE & RUST
De afgelopen jaren hebben ik, Steven, ervaren wat het effect is van een paar simpele ademhalingsoefeningen op de kwaliteit van leven, ondernemen en creatieve ideeën generen. De hoeveelheid stress die hoort bij reizend ondernemen met je gezin (in corona tijd) is serieus te noemen. Doordat we vooraf echter de kennis hebben opgedaan over de kracht van ademhalen vinden we rust in de meest bizarre omstandigheden. Begrijp me goed, we zijn geen zen monniken maar we verbazen onszelf in hoe we de rust weten te bewaren in een levensstijl waarin verandering eigenlijk de enige constante is. En die tips en trucs  delen we graag met jou. Dus wat gaan we doen?

 

5 november: Introductie in de kracht van ademhalen
We gaan van 10.00 – 15.30 aan de slag met de kracht van ademhalen. Je leert wat goed ademhalen is. Je leert ook wat minder goed ademhalen is. We kijken naar het verschil tussen mond- en neusademhaling. Je leert over de kracht en O2 maar vooral ook de kracht van CO2. We behandelen de Wim Hof ademmethode. We kijken naar de kracht van kou. Je leert hoe je stress de baas bent. We behandelen de Buteyko methode en neusademhaling. Je leert hoe je makkelijker in slaap valt . Je leert zelfs hoe je een orgasme uit kunt stellen en nog veel meer. Kortom door een bijzondere mix van theorie en praktijk leer gezonder en beter adem en ben je als resultaat weerbaarder, wendbaarder en stress de baas. Je zult na een dag al het verschil zien en voelen. Dus ben je er bij? Er zijn maximaal zes plekken voor deze training dus reserveer nu je plek!

 

PRAKTISCH
Datum:  woensdag 3 februari 2021
Tijd: 10-15.30 uur (ontvangst vanaf 09.30)
Locatie: Haaksbergen
Aantal deelnemers: 6 (nog 3 beschikbaar)
Prijs: € 149,- (inc btw, zakelijke factuur mogelijk)
Door: Steven

Inbegrepen: deelname, lunch, presentaties na afloop, audio bestanden van de verschillende oefeningen, foto’s en video van de training (optioneel)
Voor wie: Mensen met vermoeidheidsklachten, burn out, stress, reuma en slaapproblemen maar ook (top)sporters, ondernemers en professionals die een stap in hun gezondheid willen zetten.

wat zeggen deelnemers

FOTO'S VAN EERDERE TRAININGEN

Boek nu jou gekozen pakketOntdek de verborgen kracht van ademhalen