Ontdek de kracht van je eigen adem en vind controle, focus & rust

WORKSHOP: DE VERBORGEN KRACHT VAN ADEMHALEN

Leer in één dag hoe je door je eigen ademhaling te veranderen beter slaapt, beter presteert en stress de baas bent!

Voor wie is deze workshop? 

Mensen met vermoeidheidsklachten, burn out, stress, reuma en slaapproblemen maar ook (top)sporters, ondernemers en professionals die een stap in hun gezondheid, slaap of prestaties willen zetten

Kies je datum hieronder.

DE VERBORGEN KRACHT VAN ADEMHALING

Slaap dieper. Presteer beter. Herstel sneller.

Iedereen die een drukke baan heeft, druk is met de kinderen of gewoon in de westerse wereld woont weet dat stress een belangrijke constante is in je leven. En hoe fijn zou het zijn als je deze stress wat makkelijker onder controle zou hebben? In een prikkelende, praktische en vooral luchtige sessie leer je wat goed ademhalen is. 

WAT LEER JE?

Je leert ook wat minder goed ademhalen is. We kijken naar het verschil tussen mond- en neusademhaling. Je leert over de kracht en zuurstof (O2) maar vooral ook de kracht van koolzuur (CO2) en stikstofmonoxide (NO). 

We beoefenen samen de Epiphora Methode, de oefening die mij terugbracht na mijn auto-ongeluk en effectief is bij bijvoorbeeld Long COVID. We behandelen en beoefenen Tummo breathing (de basis van de ademhaling die Wim Hof ook toepast). We stappen in een ijsbad. Je leert hoe je stress de baas bent. We behandelen de Buteyko methode en neusademhaling. Je leert hoe je makkelijker in slaap valt, simpel je sportprestaties kunt verbeteren, je leert zelfs hoe je een orgasme uit kunt stellen en nog veel meer. 

Kortom door een bijzondere en inspirerende mix van theorie en praktijk leer gezonder en beter ademen en ben je als resultaat weerbaarder, wendbaarder en stress de baas. Je zult na een dag al het verschil zien en voelen. Dus ben je er bij?

LANGER UIT DAN IN ADEMEN

Wist je bijvoorbeeld dat door dubbel zo lang uit te ademen als in je tegen je lijf en je hoofd zegt: er is niks aan de hand, ik heb het onder controle. Probeer het maar eens als je gestrest bent: adem 3 seconden in, en 6 seconden uit. Herhaal dit vijf keer en je zult voelen dat je lijf zich begint te ontspannen en dat wat de stress veroorzaakte ineens een stuk minder is.

VOLGENDE DATUM:  ZATERDAG 4 FEBRUARI of ZATERDAG 25 MAART

We gaan van 10.00 – 16.00 aan de slag met de kracht van ademhalen.
Er zijn maximaal tien plekken voor deze training dus reserveer nu je plek!

PRAKTISCH
Tijd: 10.00 – 16.00 uur (ontvangst vanaf 09.45 uur)
Locatie: Reutum
Prijs: €299,- (incl btw, zakelijke factuur mogelijk)
Door: Steven

Inbegrepen: deelname, lunch, ijsbad, presentaties na afloop, audio bestanden van de verschillende oefeningen, foto’s en video van de training (optioneel)

Voor wie: Mensen met vermoeidheidsklachten, burn out, stress, reuma en slaapproblemen, maar ook (top)sporters, ondernemers en professionals die een stap in hun gezondheid willen zetten

Wat zeggen deelnemers:

FOTO'S VAN EERDERE TRAININGEN

Over de organisator

Steven Zwerink werd tijdens een trainingsrit in Mexico (2018) op zijn racefiets van achter aangereden. Een zware hersenschudding en whiplash waren het gevolg. Hij had problemen met zijn geheugen, slapen, concentratie en zelfs andere talen spreken lukte niet meer. De reguliere behandelingen konden hem niet helpen. In zijn zoektocht naar herstel ontdekte hij de Epiphora ademoefening die hem hielp herstellen.

Sindsdien is hij de wondere wereld van ademhalen ingedoken en sinds 2020 is zijn website ademwinst.nl een feit. Zijn pad heeft hem geleid langs bekende ademmethodes zoals Wim Hof, Buteyko, Holotropic en Pranayama en minder bekende oefeningen en theorieën. Hij beoefent dagelijks verschillende ademtechnieken en heeft reeds meer dan vierhonderd mensen begeleid naar een betere ademhaling met alle positieve gevolgen die erbij horen.

In de wetenschap wordt teveel ademen het ook wel hyperventilatie, kortademigheid of hypocapnie genoemd. Steven noemt het disfunctioneel ademhalen omdat het voortkomt uit een slecht ontwikkelde ademhaling. Wanneer de ademhalingsontwikkeling verbetert, verminderen en verdwijnen de zogenaamde overademingsverschijnselen en klachten vaak.

Steven gelooft dat disfunctioneel ademhalen (mede)verantwoordelijk is voor vele gezondheidsklachten zoals astma, reuma, fibromyalgie, stress, slecht slapen, slechte concentratie, etc en doet er middels trainingen, workshops, events, artikelen en updates op sociale media alles aan om deze kennis verder te verspreiden.

Meld je aan en ontvang deze handige pdf met zeven ademtips!Direct in zeven stappen naar meer Ademwinst?

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang direct de pdf. Tevens stuur ik je af en toe leuke updates, nieuwe trainingen een aanbiedingen. Nooit meer dan 2-3 keer per maand. En uitschrijven kan uiteraard altijd.