Ontdek de kracht van je eigen adem.
Controle | Focus | Rust

WORKSHOP: DE VERBORGEN KRACHT VAN ADEMHALEN

Leer in één dag hoe je door je eigen ademhaling te veranderen beter slaapt, beter presteert, stress de baas bent en nog veel meer.
Laatste datum: ZATERDAG 2 OKTOBER 
NOG 2 PLEKKEN VRIJ VAN DE 15

DE VERBORGEN KRACHT VAN ADEMHALING

BETER ADEMEN, LEKKERDER SLAPEN EN ENERGIEKER LEVEN

Iedereen die een drukke baan heeft, druk is met de kinderen of gewoon in de westerse wereld woont weet dat stress een belangrijke constante is in je leven. En hoe fijn zou het zijn als je deze stress wat makkelijker onder controle zou hebben? In een prikkelende, praktische en vooral luchtige sessie leer je wat goed ademhalen is. Je leert ook wat minder goed ademhalen is. We kijken naar het verschil tussen mond- en neusademhaling.

 

WAT LEER JE?
Je leert over de kracht en zuurstof (O2) maar vooral ook de kracht van koolzuur (CO2) en stikstofmonoxide (NO). We behandelen de Wim Hof ademmethode. We kijken naar de kracht van kou. Je leert hoe je stress de baas bent. We behandelen de Buteyko methode en neusademhaling. Je leert hoe je makkelijker in slaap valt, simpel je sportprestaties kunt verbeteren, je leert zelfs hoe je een orgasme uit kunt stellen en nog veel meer. Kortom door een bijzondere en inspirerende mix van theorie en praktijk leer gezonder en beter ademen en ben je als resultaat weerbaarder, wendbaarder en stress de baas. Je zult na een dag al het verschil zien en voelen. Dus ben je er bij?

LANGER UIT DAN IN ADEMEN

Wist je bijvoorbeeld dat door dubbel zo lang uit te ademen als in je tegen je lijf en je hoofd zegt: er is niks aan de hand, ik heb het onder controle. Probeer het maar eens als je gestresst bent: adem 3 seconden in, en 6 seconden uit. Herhaal dit vijf keer en je zult voelen dat je lijf zich begint te ontspannen en dat wat de stress veroorzaakte ineens een stuk minder is.

VOLGENDE DATUM: ZATERDAG 2 OKTOBER
We gaan van 10.00 – 16.00 aan de slag met de kracht van ademhalen.
Er zijn maximaal tien plekken voor deze training dus reserveer nu je plek!

PRAKTISCH
Tijd: 10-16.00 uur (ontvangst vanaf 09.30)
Locatie: Enschede
Aantal deelnemers: 15, nog twee plekken vrij
Prijs: €249 €219,- (inc btw, zakelijke factuur mogelijk)
Door: Steven

Inbegrepen: deelname, lunch, ijsbad, presentaties na afloop, audio bestanden van de verschillende oefeningen, foto’s en video van de training (optioneel)
Voor wie: Mensen met vermoeidheidsklachten, burn out, stress, reuma en slaapproblemen maar ook (top)sporters, ondernemers en professionals die een stap in hun gezondheid willen zetten

Wat zeggen deelnemers:

FOTO'S VAN EERDERE TRAININGEN