5km hardlopen in een sneeuwstorm, in korte broek en zonder shirt

‘Schat, ga je dit echt doen? Het stormt buiten!?’ zegt Diana tegen me. Vastberaden pak ik mijn hardloopschoenen, sokken en mijn korte broek: mijn besluit staat vast. Ik ga de sneeuwstorm trotseren in mijn korte broek en zonder t-shirt een rondje hardlopen (en ook zonder sneeuwbril, wat achteraf een domme keuze bleek;)). En wat bleek: het stelt niks voor… Zo lekker gelopen onder prachtige omstandigheden in contact met mijn adem, mijn lijf en de natuur. Aanrader voor iedereen! 


Wil je een keer mee? Of zoek je een paar (adem)tips om dit veilig te doen? Mail me op mijn contact pagina

Meer leren over de kracht van je ademhaling?

Meld je aan en ontvang deze handige pdf met zeven ademtips!Direct in zeven stappen naar meer Ademwinst?

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang direct de pdf. Tevens stuur ik je af en toe leuke updates, nieuwe trainingen een aanbiedingen. Nooit meer dan 2-3 keer per maand. En uitschrijven kan uiteraard altijd.