ADEMTRAINING

Een overzicht van de diensten ik aanbied om jou een flinke portie ademwinst te kunnen garanderen. 

Of je nou het ijsbad in wilt of niet het liefste en meeste begeleid ik mensen 1-op-1 in hun ademvraagstukken. Dit doe ik online en met slimme software, speciale video’s en veel ervaring heb ik al meer dan tweehonderd mensen digitaal begeleidt naar verbetering van hun ademhaling en dus hun nachtrust en gezondheid. 

KENNIS MAKEN MET JE ADEMHALING (ONLINE TRAINING)

Ademhalen gaat vanzelf, maar het het gaat niet vanzelf beter. Maak kennis met je ademhaling en mijn ademfilosofie en leer direct drie krachtige oefeningen om dieper te slapen, beter te presteren en sneller te herstellen. 

ONTDEK DE VERBORGEN KRACHT VAN JE ADEMHALING (ONLINE TRAINING)

Deze cursus bevat al mijn kennis, oefeningen en ervaringen. Als je echt aan de slag wilt met je gezondheid is dit jouw training. Leer alles over de chemie, de anatomie, de neurologie en de kracht van kou!

Per 1 maart 2022 ben ik drie weken in Nederland en beschikbaar voor zakelijke presentaties / workshops. Lees meer over hoe ik teams en bedrijven kan verrijken met mijn kennis en oefeningen. 

Slaap heeft, na ademhaling, de grootste impact op onze gezondheid. En met je ademhaling, wat simpele oefeningen en een stukje tape slaap je zoals je nog nooit sliep. ​

Meld je aan en ontvang deze handige pdf met zeven ademtips!Direct in zeven stappen naar meer Ademwinst?

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang direct de pdf. Tevens stuur ik je af en toe leuke updates, nieuwe trainingen een aanbiedingen. Nooit meer dan 2-3 keer per maand. En uitschrijven kan uiteraard altijd.