Welkom bij de LIVE webinars van Ademwinst!

In anderhalf uur tijd leer je meer over je ademhaling dan je normaal zou leren in een heel leven. Leer van een ervaren ademfysioloog wat jij kunt doen om klachten te verminderen, prestaties te verbeteren, beter te slapen en meer focus/rust te ervaren. 

Kies er eentje die je aanspreekt of boek ze alledrie tegelijk met hoge korting!

Drie krachtige LIVE webinars om uit te kiezen

Er zijn drie verschillende webinars, ieder met een eigen thema. 

En het zijn LIVE webinars, dus niet van tevoren opgenomen en je kunt LIVE in de chat vragen stellen die Steven in het webinar probeert te beantwoorden. 

Je kunt alle andere deelnemers zien, maar niet horen. Interactief dus en niet gewoon saai uitzitten! 

Na afloop ontvang je een opname van het webinar met een transcript om mee te lezen. Ook krijg je via de email een hand-out van de presentatie die gegeven is. 

LIVE WEBINAR
GRIP OP STRESS EN ONRUST

27 MAART 2024 | 19.30 -21.00 | €49,95
In deze live webinar leer je alles over de grootste vriend waarvan je niet wist dat je hem had: de nervus vagus zenuw. Je leert een ademtechniek waarmee je je zenuwstelsel direct kalmeert en Steven neemt je mee op een interessante reis waarin je leert hoe je door je ademhaling te controleren meer grip krijgt op stress en onrust.

LIVE WEBINAR
VERBETER JE SPORTPRESTATIES

8 APRIL 2024 | 19.30 -21.00 | €49,95
Ben je een sportliefhebber en zoek je naar manieren om beter te presteren en sneller te herstellen tijdens en na de inspanning? In dit webinar leer alles over functioneel ademhalen en je wat het trainen van CO2 tolerantie oplevert. Je krijgt meer inzicht hoe je met neusademhaling je prestaties verbetert.

LIVE WEBINAR
VERBETER JE SLAAP

8 MEI 2024 | 19.30 -21.00 | €49,95
Wakker liggen, niet goed in slaap kunnen vallen. Niet goed doorslapen of juist vermoeid en niet fris uit bed stappen? In dit webinar leer je hoe slaap op verschillende manieren kan ontregelen en hoe je met additionele kennis van ademhaling en aanverwante thema’s meer grip op je nachten krijgt en dit meetbaar kan verbeteren.

Kun je niet kiezen? Profiteer dan direct en koop ze alledrie voor de speciale prijs van €99,- ipv €149,-

Koop direct alledrie de webinars voor €99,- ipv €149,- en geef jezelf serieuze ademwinst cadeau. Vergaar een heleboel kennis over slaap, stress en ademhaling en ervaar diverse oefeningen om direct met de theorie aan de slag te gaan.

Waarom meedoen aan een LIVE webinar over functioneel ademhalen?

Zuurstof wordt, in combinatie met glucose, in je lichaam omgezet in energie. Door een juist ademritme en ademhalen door je neus verbetert je interne zuurstofafgifte. Zuurstof komt sneller en beter op de plekken waar het nodig als je minder en langzamer ademt, dit is de grote ademparadox. Het magische woord is: CO2 tolerantie. 

Met neusademhaling filter je de lucht, warm je deze op en maak je stikstofmonoxide aan. En deze dragen alledrie bij aan een gezonder lichaam doordat ze ziekteverwekkers zoals virussen en bacteriën minder kans geven. Daarnaast kun je met oefeningen zoals de Wim Hof Methode en de Buteyko oefeningen je immuunsysteem beïnvloeden en harder laten werken in tijden van ziekte, blessure of pijn. 

Bij een gezond ademritme presteert je lichaam optimaal. Door specifieke oefeningen te doen voor het slapen gaan kun je je interne hormoonhuishouding aangeven dat je klaar bent om te gaan slapen. Onder andere je cortisol en adrenaline levels passen zich dan gemakkelijkers aan en je maakt je klaar voor de nacht. 

Stress en onze reactie hierop is misschien wel de grootste uitdaging van deze tijd. Ons brein krijgt zoveel meer prikkels te verduren dan 100 jaar geleden en is hier simpelweg nog niet klaar voor. En iedere prikkel brengt je interne hormoonhuishouding uit balans. Met je adem kun je rust in je hoofd en lijf brengen en zorgen dat prikkels minder of zelfs helemaal niet binnenkomen. 

De PH-waarde in je bloed draagt bij aan je behoefte aan zuur (ongezond voedsel) door goed te ademen is je PH-waarde in balans en grijp je minder snel naar deze voeding en makkelijker naar gezonde(re) voeding.

Door specifieke ademhalingstechnieken creëer je een rust en focus die niet onder doet voor die van een getrainde scherpschutter. De oefening die ik in de webinar met je deel wordt dan ook veel gebruikt door politie en leger maar helpt ook goed tijdens tentamens, vlak voor een grote sportprestatie of presentatie. 

Onze hersenen gebruiken een grote hoeveelheid energie en dus zuurstof. Je kunt flink veel ademwinst boeken door te zorgen voor een betere zuurstofregulering in de hersenen. Dit heeft vele positieve effecten op onder andere ons geheugen, onze concentratie en leervermogen.

Het voelt bijna niet goed om een lijst met voordelen van goed ademen te beëindigen want de lijst is praktisch eindeloos. Een lichaam en hoofd in de juiste adembalans zijn niet te stoppen. Daarom ook deze webinars: om jou te prikkelen meer op je adem te letten en deze te verbeteren. Hoe? Meedoen met een webinar die past bij het probleem dat je wilt oplossen. 

Wat zeggen anderen over functioneel ademhalen?

De helende kracht van de ademhaling

Rated 5,0 out of 5
16 april 2024

De Epiphora methode goed uitgelegd door Steven en samen de oefeningen gedaan. Zeer leerzaam en bijzonder. Rust in je lijf en je brein creëren door specifieke oefeningen met de juiste ademhaling samen te laten komen. Na 1 sessie al merkbaar. Door elke dag deze oefeningen te doen hoop ik dat mijn lichamelijke maar vooral hoofdpijn klachten sterk zullen verminderen. Ik heb er zeker vertrouwen in.

Marijke

Kennismaking met de Epiphora Methode

Rated 5,0 out of 5
15 april 2024

Mijn sessie met Steven en de Epiphora Methode was echt verhelderend. Hij legde alles heel duidelijk uit, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde. Na de sessie was ik echt ontspannen en gefocust. Zijn opvolging via e-mail was fijn en handig. Steven is vriendelijk en professioneel, dus als je de Epiphora Methode wilt ontdekken, kan ik hem zeker aanbevelen.

Glenn

Fantastische workshop!

Rated 5,0 out of 5
9 april 2024

Afgelopen maand een workshop voor atleten gehad van Steven.

Eye-opening was de ervaring voor mij. Van ademen om te ontspannen, te focussen en om jezelf ‘aan’ te zetten, we hebben alles ervaren.

EN, ik weet eindelijk hoe ik de rust kan bewaren in een ijsbad!

Bedankt!!

Thomas